A A A
Heeft u vragen? Bel ons gerust op 071 74 000 74

Werken bij ons

Vacatures

Er is 1 uitstaande vacature op dit moment.

Ben jij (net of bijna) afgestudeerd apothekersassistente en heb je zin in een nieuwe interessante uitdaging?

Dan is onderstaande vacature wellicht iets voor jou….

Functie: Apothekersassistente

Locatie: meerdere vestigingen in- of nabij de regio Bollenstreek; namelijk in Sassenheim, Rijnsburg, Katwijk en Valkenburg.

We vertegenwoordigen een groep apotheken (5) in de regio Bollenstreek en Valkenburg. Er is een goede samenwerking met de huisartsen op het hoogste niveau. Ons enthousiaste apotheekteam bestaat uit in totaal een kleine 35 apothekersassistenten, 3 ondersteunend medewerkers, 2 bezorgers, financieel medewerkster, diverse leerlingen (BOL/BBL) en 6 apothekers. De verschillende apotheken werken nauw samen met elkaar. In alle apotheken hebben we aanvullende contracten met zorgverzekeraars om goede zorg te leveren. We werken aan een optimale kwaliteit van zorgverlening waarbij collegialiteit en klantgericht werken speerpunten zijn.

Functieomschrijving: Je verricht werkzaamheden m.b.t. bewaken, controleren en ter hand stellen van genees- en zelfzorgmiddelen en het geven van voorlichting en advies daarover. Je neemt deel aan projecten op het gebied van farmaceutische patiëntenzorg. Verder draag je zorg voor de afhandeling van recepten binnen de apotheek volgens protocol, verwerk je bestellingen, houd voorraad bij en bewaakt deze. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Apotheken.

In onze apotheken besteden wij veel aandacht aan zelfzorg, voorlichting, farmaceutische patiëntenzorg en verbetering van kwaliteit van ons werk en vooral ook voor de patiënt

Functie-eisen:

Erkend Nederlands apothekersassistente diploma

Minimaal 24 uur per week – bij voorkeur fulltime – maar parttime mag ook

Teamspeler

Goede contactuele eigenschappen (aan de balie)

Beheersing van de Nederlandse taal

Flexibiliteit

Ervaring met Pharmacom – Nieuw – is een pre

Interesse: Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met mw. Rosa de Wit, farmaceutisch consulente op tel. 0252-218120. Je sollicitatiebrief en CV kun je mailen naar dewit@apotheeksloothaak.nl.

Wil je als apothekersassistente graag uitblinken in je vak en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Apotheek Valkenburg is altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde mensen die graag in een hecht teamverband werken en het leuk vinden om patiënten zo goed mogelijk te begeleiden en voor te lichten. Een goede en hechte teamsfeer zorgt ervoor dat iedereen zijn individuele kwaliteiten kan ontwikkelen en ontplooien. Bel of schrijf voor meer informatie of een persoonlijk gesprek met een van de apothekers of assistentes.

Ben je (nog) geen gediplomeerde apothekersassistente? Voor de functie van apothekersassistent(e) heb je een afgeronde opleiding tot apothekersassistente nodig. Dit is een driejarige of (versnelde) tweejarige dagopleiding. Er bestaan ook mogelijkheden om dit diploma te behalen via een versnelde tweejarige beroeps begeleidende leerweg. Deze opleiding vindt voor de helft plaats op school en voor de andere helft in de apotheek (“werken en leren”). Tot slot bestaan er ook schriftelijke cursussen die je in de avonduren zelf thuis kunt doen. Voor het praktische deel heb je dan wel een stageplaats in een apotheek nodig.

Behalve als apothekersassistente kan je ook werken als apotheekmedewerker in de apotheek.
Interesse in het vak of graag meer informatie? Neem dan contact op met een van de apothekers. Je kan ook altijd een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek.